WEGDROMEN OP ‘BINAURAL BEATS’ | Wat zijn dat precies?

WEGDROMEN OP ‘BINAURAL BEATS’ | Wat zijn dat precies?

Bij Mindset massage begint het massageritueel bij een aantal massages met een ‘HUG’-infraroodsessie in combinatie met een MEDITATIE. Bij de meditatie speelt muziek. Onder andere werken we met binaural beats. Met deze geluiden stimuleer je je hersenen. Er spelen twee verschillende ritmische frequenties, voor elk oor één.

Dragen bij aan ontspanning
Het principe achter de binaural beats is dat je bepaalde hersengolven activeert. Het verschil tussen de tonen in je rechter- en linkeroor zorgt ervoor dat je brein een verschiltoon voortbrengt. Die verschiltoon is in frequentie gelijk aan één van de volgende hersengolven, die overeenkomen met verschillende staten van bewustzijn:

0 - 4Hz Delta: diepe slaap, helend en pijnverlichtend
4 - 8Hz Thèta: meditatie, creativiteit, ontspanning
8 - 14Hz Alfa:  stressverlagend
 

Welke frequentie we gebruiken, is afhankelijk van uw behoefte. 
De meditatie in combinatie met de binaural beatmuziek zorgt er voor dat u al begint met ontspanning en 'vertraging'. De massage zorgt daarna voor de rest. 

Ayurvedische massages: genieten en weer opladen
Ayurvedische massages bieden vele extra's ten opzichte van andere massages. Dat komt omdat door deze manier van massage intense ontspanning wordt bereikt van lichaam en geest. Hierdoor ontstaat de ruimte voor het zelfherstellend vermogen van lichaam en geest. De massage op zich is al heel fijn. Maar de bijkomende (gezondheids)effecten bieden u zoveel extra's. Meer energie, nieuwe ideeën, oplossingen voor moeilijke kwesties.... Het lijkt of ze ineens vanzelf oppoppen. 

Meer succes door relax!
Het is een heel bijzondere ervaring, het is genieten en het levert u zoveel extra's op. Plan dus in uw agenda dit moment van rust pakken en tegelijkertijd opladen. 

Kom ook genieten van een Ayurvedische massage! Aanrader!

Bij Mindset massage in Sumar (Friesland)
Exclusief in Ayurvedische massages, speciaal voor ondernemers en managers