Tarieven

Mindset massages en salon-wellnessbehandelingen

exclusief in Ayurvedische massages

Ayurvedische massages

TOTALLY RELAXED Ayurvedische lichaamsmassage | ruim 100 minuten

Unieke welzijnservaring, AANRADER! Volledige lichaamsmassage van voeten, benen, handen, armen, buik, borst, gezicht en hoofd, rug, achterzijde benen, eindigend bij de voeten; behandeling van de marmapunten; massagebehandeling gebaseerd op uw vata, pitta of kapha-disbalans; speciaal op u afgestemde olie. Inclusief test van uw constitutie.

99,00

TOTALLY RELAXED Ayurvedische lichaamsmassage | 90 minuten

Ayurvedische lichaamsmassage van het hele lichaam, behalve borstkas en buik. Zorgt voor intense ontspanning, een super 'zen'-effect. Energie gaat weer stromen, heerlijk!

89,00

STRESS RELEASE TREATMENT | India massage, 75 minuten

Weg met spanning in uw hoofd, schouders, nek en rug. Juist in drukke of lastige periodes! Gun u zelf rust. Deze stress release massage zorgt voor een intens ontspannen lichaam en geest. Daarna merkt u dat er weer ruimte is voor oplossingen, ideeën en nieuwe energie.

74,50

STRESS RELEASE TREATMENT | India massage, 60 minuten

Laat de spanning wegglijden met deze stress release massage van rug/schouders/nek/hoofd. Heerlijk warme kruidenolie en strijkende bewegingen zorgen voor volledige ontspanning en geven frisse energie.

64,50

STRESS RELEASE TREATMENT | Aroma rugmassage for men! - 60 minuten

Heerlijk luxe en onstpannende rugmassage met kruidige sandalwoodolie. Super Stressrelease treatment, net wat u even nodig heeft. Tijdelijk dit winterseizoen in ons massage-assortiment. Kom zelf ervaren!

64,50

HAPPY FEET | 75 minuten

Wat een verwennerij. Eers poedelen in het kruidenbad. En daarna een super uitgebreide massage van voeten en onderbenen. Heerlijk ontspannend. Niet alleen van de voeten, ook van de rest van uw body, mind & soul.

74,50

HAPPY FEET | 60 minuten

Heerlijk ontspannende Chakra voetmassage die u bovendien een algeheel hemels ‘zen’-effect geeft.

64,50

GOOD LUCK VOORDEELARRANGEMENT | 3x 75 minuten

Maak uw bezoek nog aangenamer met een mooi voordeelarrangement. U boekt dan drie Ayurvedische massagemomenten vooruit (massage van 75 minuten) en ontvangt een korting van ruim 10% en een op u persoonlijk gemaakte massageolie cadeau, voor nog meer rendement uit uw massage. 
(Normaal tarief € 223,50 voor drie maal Ayurvedische massage van 75 minuten)

200,00

FEEL GOOD rugmassage mini | 30 minuten rug/schouder/nek 

Om eens uit te proberen, een korte ontspannende Ayurvedische rugmassage, met behandeling van marmapunten; inclusief HUG-infrarood seat.

40,00

FEEL GOOD rugmassage basis | 60 minuten hoofd/nek/schouder/rug

Een weldadige Ayurvedische massage, met aandacht specifiek op rug, schouders, nek en hoofd en behandeling van marmapunten; massage op basis van de India massage; inclusief HUG-infrarood seat.

64,50

FEEL GOOD massage deluxe | 75 minuten rug/schouder/nek/hoofd/gezicht

Kies voor de luxe variant: een zachte maar krachtige energetische massage van uw rug, nek, hoofd, schouders en gezicht, die bijdraagt aan totale ontspanning. Op een warme massagetafel wordt u heerlijk gemasseerd met verwarmde en eigen gemaakte biologische kruidenolie. Inclusief HUG-infrarood seat. 

74,50

FEEL GOOD HUG-sessie | 20 minuten quick wellness full spectrum infrarood

Gun uzelf 20 minuten voor een lichamelijke én geestelijke oppepper. En nog goed voor uw gezondheid ook. Ook verlichtend voor mensen met fybromiologie, artritis, e.d.

Infrarood seat, losse sessie | 6,00 euro
Met strippenkaart, 5x | 25,00 euro

6,00

Wellness massages

COMING SOON | Hammam wellness salonbehandeling – 30 minuten

Gewoon wat extra verwennerij erbij, lekker van tijd tot tijd. Eveneens een ontspannende massage, in combinatie met Oosters scrubben. Resultaat: lekker in uw vel en een heerlijk zachte huid.

40,00

COMING SOON | Hammam deluxe wellness salonbehandeling – 60 minuten

Net als de gewone Hammam wellness salonbehandeling, maar nu langer! Weldaad voor lichaam en geest: afgeleid van de traditionele Hammam.

64,50