Tarieven

Mindset massages

exclusief in Ayurvedische massages

Ayurvedische massages

TOTALLY RELAXED Ayurvedische lichaamsmassage | ruim 100 minuten

Unieke welzijnservaring, AANRADER! Volledige lichaamsmassage van voeten, benen, handen, armen, eventueel buik en borst, gezicht en hoofd, rug, achterzijde benen, eindigend bij de voeten; behandeling van de marmapunten. Indien gewenst massagebehandeling gebaseerd op jouw vata, pitta of kapha-disbalans; met speciaal op jou afgestemde eigen gemaakte biologische kruidenolie. Inclusief test van jouw constitutie.

€ 98,00

TOTALLY RELAXED Ayurvedische lichaamsmassage | 90 minuten

Ayurvedische lichaamsmassage van het hele lichaam, behalve borstkas en buik. Zorgt voor intense ontspanning, een super 'zen'-effect. Energie gaat weer stromen, heerlijk!

€ 89,00

STRESS RELEASE TREATMENT | India massage, 75 minuten

Weg met spanning in je hoofd, schouders, nek en rug. Juist in drukke of lastige periodes! Gun jezelf rust. Deze stress release massage zorgt voor een intens ontspannen lichaam en geest. Daarna merk je dat er weer ruimte is voor oplossingen, ideeën en nieuwe energie.

€ 78,00

STRESS RELEASE TREATMENT | India massage, 60 minuten

Laat de spanning wegglijden met deze stress release massage van rug/schouders/nek/hoofd. Heerlijk warme kruidenolie en strijkende bewegingen zorgen voor volledige ontspanning en geven frisse energie.

€ 68,00

HAPPY FEET | 75 minuten

Wat een verwennerij. Eerst poedelen in het kruidenbad. En daarna een super uitgebreide massage van voeten en onderbenen. Heerlijk ontspannend. Niet alleen van de voeten, ook van de rest van je body, mind & soul.

€ 78,00

HAPPY FEET | 60 minuten

Heerlijk ontspannende Chakra voetmassage die je bovendien een algeheel hemels ‘zen’-effect geeft.

€ 68,00

FEEL GOOD rugmassage basis | 60 minuten hoofd/nek/schouder/rug

Een weldadige Ayurvedische massage, met aandacht specifiek op rug, schouders, nek en hoofd en behandeling van marmapunten; massage op basis van de India massage; inclusief HUG-infrarood seat.

€ 68,00

FEEL GOOD massage deluxe | 75 minuten rug/schouder/nek/hoofd/gezicht

Kies voor de luxe variant: een zachte maar krachtige energetische massage van rug, nek, hoofd, schouders en gezicht, die bijdraagt aan totale ontspanning. Op een warme massagetafel word je heerlijk gemasseerd met verwarmde en eigen gemaakte biologische kruidenolie. Inclusief HUG-infrarood seat. 

€ 78,00

Ayurvedische massage Friesland
Massage anti-stress spanning