Over ons

Over Mindsetmassage

Marianne: "Door middel van Ayurvedische relaxmassages, die uitwerking hebben op energetisch niveau, geef ik mensen rust en ruimte in hun lijf en hoofd. Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuwe dingen, andere stappen of frisse ideeën. En natuurlijk is het heerlijk om gewoon even de rust te koesteren, het stil-zijn, de mogelijkheid om alles eens even rustig te overzien. 

Body, mind & soul: ze kunnen niet los van elkaar worden gezien, ze hebben invloed op elkaar. De 'systemen' zijn met elkaar verweven. Een verandering in het ene, heeft invloed op het andere. Het is samen een holistisch gebeuren. Vandaar de creatie van mijn logo: de drie cirkels verbeelden body, mind en soul. En centraal daarin mijn cliënt, om wie alles tijdens een massage draait." 

Exclusief: voor ondernemers, managers en drukbezette mensen
die door hun werk of positie veel 'in hun hoofd' zijn ..

Voor wie is een Ayurvedische Massage?

Mindsetmassages zijn verschillende soorten Ayurvedische relaxmassages die totale ontspanning van lichaam en geest geven. Uw energie gaat weer stromen en er komt ruimte voor frisse ideeën of een andere mindset. De massages zijn voor alle mensen die druk zijn met hun hoofd of in hun werk.

U kunt qua massages kiezen uit een Chakra voetmassage, een Mindsetmassage van rug/schouder/nek/hoofd of voor een volledige Ayurvedische lichaamsmassage, van verschillende duur. De fullspectrum infraroodsessie zorgt voor heerlijk doorwarmde spieren en draagt bij aan nog meer ontspanning. De heerlijke oliën zorgen voor een extra aromatische sfeer. Zelfs de achtergrondmuziek wordt op u afgestemd. Allemaal ingrediënten om even weg te glijden in een andere dimensie.

Het verhaal achter Mindset Massages

Vanuit eigen werk- en privésituaties heb ik ervaren hoe drukte en stress van invloed zijn op je lijf en welbevinden. Druk, druk zijn vinden we zo normaal. Ook al is er niet altijd de benodigde mindset of energie, doorgaan doen we dan toch. Soms ga je over grenzen heen. Dan zijn er periodes dat je lijf niet meewerkt en op sommige fronten blokkeert. Dat is eigenlijk een heel mooi fenomeen, want het lichaam geeft een duidelijk signaal dat er een grens is bereikt (body/mind & soul). Beter uiteraard moeten we niet op dat punt belanden. Hoe druk we ook menen te moeten zijn, momenten van rust en ontspanning zijn nodig en leveren u juist meer op.  

Mijn advies: in welke situatie u ook bent, neem nu en dan tijd voor uzelf. Alleen een gezond mens kan zijn werk goed doen en zonder moeite zijn leven aangenaam leven. Hoe fijn is dat?

Bijtanken zorgt voor frisse mindset

Durf te ontspannen!

Drukte, stress, blokkeren: dé signalen om serieus aandacht te geven door aandacht te nemen voor jezelf. Lichamelijke blokkades lossen niet zomaar vanzelf op en ze zorgen voor blokkades in energie. Terwijl voor inspiratie en frisse ideeën juist energie nodig is. Energie en ruimte krijg je door even afstand te nemen. De beste ideeën/oplossingen komen immers wanneer je met vakantie bent of op de fiets of onder de douche.
Het is belangrijk om van tijd tot tijd echt even op te laden. Dat is iets dat u zelf moet doen, iemand anders kan het niet.
In feite is het niet moeilijk: plan/neem de tijd. En: geniet er van. Hoe vervelend is dat nou eigenlijk? Koe bij de horens? Reserveer een moment in uw agenda!

Even totaal off-line gaan ontspant en inspireert
Tijd nemen om te ‘lummelen’ en even niks te doen is niet alleen goed voor het lichaam maar ook nodig voor het nemen van (moeilijke) beslissingen en zakelijke transacties of een nieuwe koers. Aldus Alan Lightman, hoogleraar menswetenschappen (Artikel NRC). "Mensen zouden meer tijd moeten nemen om te relaxen en afstand te nemen. Dat levert veel meer op dan onder druk altijd door te gaan."

Dat is wat mij drijft

Ik weet hoe goed relaxen en massages je doen. Toen ik op Bali was, heb ik ervan genoten. Wat heeft het me veel gebracht! Naast fijne massages ook nieuwe inzichten. Geweldig! Dat gun ik andere ondernemers en drukbezette mensen ook. 

Ayurvedische massages zorgen voor nieuwe energie, voor een lijf dat niet/minder zeer doet en het maakt u rustig en toch ook productief. Hoe druk u het ook hebt, plan het in en BOEK EEN MINDSETMASSAGE!

De massage is super persoonlijk

Dat houdt in dat deze helemaal op u wordt afgestemd. Dat kan als ik van tevoren weet waar uw disbalans zit. Via een kort invulformulier kunt u mij uw score doorgeven. Daar stem ik de massageolie, manier van masseren, de muziek en aromatische geuren op af. Tijdens de massage komen mijn handen als vanzelf tegen wat uw body/mind/soul nodig heeft. Ik werk alleen met oosterse Ayurvedische massagetechnieken, op energetisch niveau.
 

Oude oosterse massagetechnieken

Met als basis sportmassage/-verzorging weet ik hoe het lichaam functioneert, een prachtig mechanisme dat me fascineert. Naast het spier- en zenuwstelsel is er het energetisch stelsel waar in oosterse landen preventief veel aandacht voor is. Omdat mijn interesse ligt in preventief bezig zijn met gezondheid en oosterse zienswijzen, heb ik vervolgopleidingen gedaan vanuit de Ayurvedische behandelmethode.

Mijn massages richten zich op ontspanning en bieden manieren om energieverstoringen weer in balans te brengen. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest worden daarmee gestimuleerd.

De Ayurvedische massage is bedoeld voor gezonde mensen en onderdeel van de preventieve geneeskunde. De massage:

  • brengt rust en laat energie weer stromen;
  • bestrijdt vermoeidheid, slapeloosheid, gevolgen van stress;
  • verbetert de weerstand, activeert het lymfesysteem, de bloedsomloop en de spijsvertering;
  • draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning;
  • helpt bij vermindering van klachten zoals rugpijn, nekklachten, rsi, whiplash, reuma, stress, burn-out, spijsverteringsklachten en hoofdpijn.