Massages

VOOR ALLE DRUKBEZETTE MENSEN..

Bij Mindset Massage kun je kiezen uit verschillende Ayurvedische massages die totale rust en ontspanning geven van body, mind & soul. Je energie gaat weer stromen en er komt ruimte voor jou en voor een frisse mindset. Het is natuurlijk ook even heerlijk genieten! Een cadeautje voor jezelf.

BIJZONDER AAN DE MINDSET AYURVEDISCHE MASSAGES:
Door de zachte bewegingen en strijkingen, de muziek op de achtergrond, de kaarsjes en subtiele geur om je heen, kom je in een fijne trance. Net of ben je in een andere dimensie. Je komt tot volledige ontspanning en je ervaart intense rust. Zo heerlijk om te ervaren!
Vervolgens hebben deze massages een super-bijeffect: nieuwe energie en frisse ideeën. Dat komt omdat je even helemaal uit je hoofd bent geweest. Bovendien zorgen magische handen voor een stukje healing. Niks zweverigs, gewoon lekker Friese aardse spiritualiteit en bewustwording. Ook als je daar niet zo veel mee hebt, geen probleem. Het zelfhelend proces van het lichaam neemt het automatisch over. Je wordt even helemaal gereset, je komt lekker in je kracht en met zelfvertrouwen, je hebt weer overzicht. 

Effect: meer succes door relax!

EXTRA’s bij Mindset Massage:

  • Verwarmde, luxe massagebank

  • HUG fullspectrum eco infraroodseat

  • Biologische kruidenoliën 

  • Therapeutic Dead Sea zoutproducten

  • Biologische theemelanges

  • Heerlijke massages!

Ayurvedische lichaamsmassages

AANRADER:
heerlijk ontspannende massage van je hele lichaam!

Rugmassages

Weg met stress en spanning. Op een warme tafel geniet je van een weldadige massage van rug, nek, schouders en hoofd. Of kies de uitgebreidere luxere variant.

India massages

Een krachtige maar zachte energetische en stressverlagende massage die bijdraagt aan totale ontspanning van lichaam en geest. 

Chakra voetmassage

Breng je energie in balans met deze fijne en verkwikkende voetmassage.

Dosha-check

Welk type ben je vanuit de Ayurveda? Vraag de check aan.
Op basis van jouw type wordt de massage volledig op jou persoonlijk aangepast. Dat geldt voor de olie, de muziek, de geuren en de massagebewegingen. Je Ayurveda-type vertelt je ook over hoe je in elkaar zit, dat heb je vanaf je geboorte meegekregen. Doe er je voordeel mee! Niet alleen qua business, ook voor je algehele welzijn en welbevinden.  

Choose new horizons

New horizons, coachingstraject voor ondernemers. Zie www.holistikinbusiness.nl 
Sta je op een kantelpunt van een transformatie? Oude manieren lukken niet meer en wil je ook eigenlijk niet meer. Waar ligt jouw kracht en wat zou je het liefst willen? Hoe gooi je je roer om? Ik coach je naar je nieuwe leven, vol zelfvertrouwen, geluk en (innerlijke) rijkdom.