Infrarood Quick Wellness

   

HUG-infraroodsessie

Spanning in nek, rug, schouders? Druk, druk, druk?

Gun uzelf 20 minuten voor een lichamelijke én geestelijke oppepper. En nog goed voor uw gezondheid ook. Ook verlichtend voor mensen met fybromiologie, artritis, en dergelijke.

 

HUG fullspectrum infrarood seat

is meer dan een infrarood sauna of infrarood cabine. De HUG herinnert onbewust aan sunny days en ouderwetse rieten strandstoelen. HUG is een infraroodstoel die een diep doordringende warmte biedt.

 

Zittend blij, energiek en fit worden!

 

Voordelen infrarood:  

·         Betere doorbloeding

Door de warmte van fullspectrum-infrarood stijgt uw lichaamstemperatuur. Als gevolg daarvan wordt de doorbloeding in uw hele lichaam verbeterd. Zuurstof en andere belangrijke stoffen vinden hierdoor sneller hun weg naar uw cellen, waardoor uw spieren en huid soepeler worden. Afvalstoffen vinden sneller hun weg naar buiten. Een betere doorbloeding verlicht daardoor ook de pijn in uw spieren.

·         Hogere weerstand

Uw lichaam beschermt zichzelf tegen bacteriën en virussen door de lichaamstemperatuur te laten stijgen. Dat heet ‘koorts’, en dan voelen we ons normaal gesproken niet zo fijn.  
Fullspectrum- infrarood heeft hetzelfde effect op het lichaam, maar dan zonder de nadelen. Door de aangenaam voelende temperatuurstijging krijgen bacteriën en virussen minder kans zich te ontwikkelen. Daardoor is uw weerstand hoger en bent u minder vaak verkouden of ziek.

·         Goed voor uw huid

Een betere doorbloeding heeft ook een gunstig effect op uw huid. Door de temperatuurverhoging openen de poriën in de huid zich om de warmte kwijt te raken. Daarmee worden ook afvalstoffen afgevoerd.

Kortom, door de HUG infrarood:

 • vermindert pijn en stijfheid
 • worden uw spieren en gewrichten soepel
 • zit u lekker in uw vel zit, want de HUG
  • laat uw huid stralen
  • laat uw cellen beter functioneren
  • verhoogt uw weerstand (dit alles door een betere doorbloeding)
  • maakt/houdt u gezond


Kwaliteit en duurzaamheid

 • Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand met comfort, luxe en een goed design. Ecochic. Door gebruik te maken van innovatieve materialen en de nieuwste technieken is HUG de eerste luxe, comfortabele, gebruiksvriendelijke én duurzame infraroodseat. Zo kunt u echt groen genieten. Daar houden we van bij Mindset Massage!
 • De HUGseat is gemaakt van duurzame materialen; de kap is gemaakt van petflessen en heeft het isolerende effect van vilt.
 • De HUG is gezond en een traktatie voor uw huid, spieren en gewrichten!