Infrarood Quick Wellness

   

HUG-infraroodsessie

exclusief in het noorden, bij Mindset Massage!

Spanning in nek, rug, schouders? Druk, druk, druk?

Als je voor een rugmassage komt, kun je gebruik maken van de fullspectrum infrarood seat. Een lichamelijke én geestelijke oppepper. Goed voor je gezondheid. Ook verlichtend voor mensen met fybromiologie, artritis, en dergelijke.

Exclusief in Noord-Nederland bij Mindset Massage!

 

HUG fullspectrum infrarood seat

is meer dan een infrarood sauna of infrarood cabine. De HUG herinnert onbewust aan sunny days en ouderwetse rieten strandstoelen. HUG is een infraroodstoel die een diep doordringende warmte biedt.

 

Zittend blij, energiek en fit worden!

 

Voordelen infrarood:  

·         Betere doorbloeding

Door de warmte van fullspectrum-infrarood stijgt je lichaamstemperatuur. Als gevolg daarvan verbetert de doorbloeding in je hele lichaam. Zuurstof en andere belangrijke stoffen vinden hierdoor sneller hun weg naar je cellen, waardoor je spieren en huid soepeler worden. Afvalstoffen vinden sneller hun weg naar buiten. Een betere doorbloeding verlicht daardoor ook de pijn in je spieren.

·         Hogere weerstand

Je lichaam beschermt zichzelf tegen bacteriën en virussen door de lichaamstemperatuur te laten stijgen. Dat heet ‘koorts’, en dan voelen we ons normaal gesproken niet zo fijn.  
Fullspectrum- infrarood heeft hetzelfde effect op het lichaam, maar dan zonder de nadelen. Door de aangenaam voelende temperatuurstijging krijgen bacteriën en virussen minder kans zich te ontwikkelen. Daardoor is jouw weerstand hoger en ben je minder vaak verkouden of ziek.

·         Goed voor je huid

Een betere doorbloeding heeft ook een gunstig effect op je huid. Door de temperatuurverhoging openen de poriën in de huid zich om de warmte kwijt te raken. Daarmee worden ook afvalstoffen afgevoerd.

Kortom, door de HUG infrarood:

 • vermindert pijn en stijfheid
 • worden spieren en gewrichten soepel
 • zit je lekker in je vel zit, want de HUG
  • laat jouw huid stralen
  • laat jouw cellen beter functioneren
  • verhoogt jouw weerstand (dit alles door een betere doorbloeding)
  • maakt/houdt je gezond


Kwaliteit en duurzaamheid

 • Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand met comfort, luxe en een goed design. Door gebruik te maken van innovatieve materialen en de nieuwste technieken is HUG de eerste luxe, comfortabele, gebruiksvriendelijke én duurzame infraroodseat. Zo kun je echt groen genieten. Daar houden we van bij Mindset Massage!
 • De HUGseat is gemaakt van duurzame materialen; de kap is gemaakt van petflessen en heeft het isolerende effect van vilt. De HUG neemt evenveel stroom als een koffiezetapparaat.
 • De HUG is gezond en een traktatie voor je huid, spieren en gewrichten!