Ayurvedische massage werkt stressverlagend!

Ayurvedische massage werkt stressverlagend!

 

De Ayurvedische massage neemt ook in Friesland aan populariteit toe. Dat merken we tenminste bij Mindset massage. Steeds meer mensen ontdekken de waarde van een lichaamsmassage waarmee men preventief aan de gezondheid werkt, namelijk aan rust in lichaam en geest. Die rust geeft vervolgens allerlei voordelen.

Voordelen Ayurvedische massage:

  • intens ontspannend en stressverlagend
  • spanning weg uit schouders, rug en nek
  • de energie gaat weer stromen
  • waardoor ruimte ontstaat voor het zelfherstellend vermogen van het lichaam
  • en daardoor weer fysieke energie en/of een andere mindset
  • en niet te vergeten: een heerlijke en lange massage om van te genieten

Ayurvedische massage bevordert de gezondheid

In de westerse samenleving zijn we gewoon om met medicijnen te reageren wanneer er iets mis is met de gezondheid. In de oosterse samenleving doet men dat anders. Daar neemt men preventief maatregelen om gezond te blijven. Ayurvedische massages, gezonde voeding, meditatie en yoga zijn daar voorbeelden van.

Ayurvedische massage in Friesland

Mindset massage heeft zich gespecialiseerd in de oosterse Ayurvedische massages. Deze zijn van oorsprong afkomstig uit India. Ayurveda betekent: de wetenschap van het leven en is al ruim 5000 jaar oud. Deze leer gaat ook over het tot je nemen van voor jou goede voeding (onbewerkt, uit je eigen streek en producten van het seizoen bijvoorbeeld).

Effect Ayurvedische massages

In het noorden van ons land ligt de focus in massagepraktijken vooral op de westerse massages, die de sportmassage als basis hebben. Deze massages hebben een ander effect en dat kunt u heel duidelijk merken! Het effect is niet te vergelijken met een Ayurvedische massage die u in een andere dimensie brengt. Dat is beslist niet zweverig bedoeld, maar deze massage brengt u in een andere staat van bewustzijn. U laat zich meevoeren en glijdt weg door de strijkende zachte bewegingen, de muziek die u hoort en de geur die u ruikt. Even lekker geen gedachten, geen drukte in uw hoofd, juist even helemaal lekker niets. Hierdoor voelt u zich na afloop totaal ontspannen en lekker in uw vel. Bijzonder is ook dat u dit nog dagen daarna kunt voelen of het gevoel weer kunt oproepen.

Speciaal voor u gemaakte olie

Marianne: "Als u het 'nijsgjirrich' vindt om te kijken welk type u bent volgens de Ayurveda en hoe het gesteld is met uw balans of onbalans, kan ik op basis daarvan de massageolie op u persoonlijk afstemmen. Ik maak zelf biologische kruidenoliën, die ik helemaal op de persoon gericht kan afmaken. Naast de massageolie, stem ik ook de massage en de muziek op uw persoon af. Heeft u hierin interesse en boekt u een Ayurvedische massage, dan mail ik u de testen daaraan voorafgaand."

Wees welkom

in mijn praktijk in Sumar, Friesland (omgeving Burgum)
Metz’ Mindset massage, exclusief in Ayurvedische massages