Alternatief voor het vakantie-effect

Alternatief voor het vakantie-effect

"Waarom onbereikbaar zijn tijdens je vakantie een goed idee is? Sinds de smartphone bestaat, zijn we altijd en overal bereikbaar, ook als we op vakantie zijn. Handig? Ja. Maar niet gezond. Het beantwoorden van een appje/mailtje lijkt heel onschuldig, maar altijd bereikbaar zijn vreet energie. Om goed te functioneren is het essentieel om je hersenen zo nu en dan even vakantie te geven en van de radar te zijn. Om echt te kunnen ontspannen en weer op te laden, hebben je hersenen anderhalf tot twee uur per dag zonder digitale prikkels nodig.”  - Jan Boon, coach
 

Alternatief voor ‘vakantie’-effect

  • Maar stel dat je nog geen vakantie hebt... 
  • Of stel dat het niet zo goed lukt, zo helemaal zonder mobiel op je vakantie.  
  • Of stel dat je het liefst al relaxed op vakantie zou willen gaan, zodat je ten volle van je vakantie kunt genieten. Geen stress, geen hoofdpijn, geen ontwenningsverschijnselen.

Hoe je er ook in staat, er zijn gelukkig alternatieven om het effect van 'unpluggen en uploaden' te bereiken. 
 

Quick wellness
Probeer eens een quick wellness: in max. 2 uurtjes bereik je het effect van totale ontspanning en heb je nieuwe energie om weer op te laden. Kom het gewoon ervaren. Net als andere ondernemers/managers die dat eerst wel eens wilden zien. Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat het nog altijd nog is gelukt om dat effect te bereiken. 


Deze zomer de Indian Head massage nog voor een vakantieprijsje. De stress uit je systeem en nog genieten ook. 
Boek via 'contact'.