TU Eindhoven: ’Betere strategieën, creatievere ideeën en snellere innovatie’

TU Eindhoven: ’Betere strategieën, creatievere ideeën en snellere innovatie’

Meer vrouwen in dienst zou daartoe leiden, zegt rector Frank Baaijens van de TU Eindhoven. Nogal een uitspraak en Twitter in rep en roer. @TUeindhoven

Wist je dat creatieve ideeën en oplossingen voor taaie kwesties niet alleen ontstaan op de universiteit, of het nu mannen of vrouwen betreft?

Voor iedereen geldt dat rust en even niksen hét middel zijn daarvoor. In het NRC van 27 juli 2018 verscheen daarover een artikel van hoogleraar mens-wetenschappen, Alan Lightman. “Meer ‘lummelen’, even relaxen en unpluggen, maakt mensen creatiever en productiever. Het zorgt ervoor dat je geest in een heel andere staat van zijn terecht komt. De grootste ontdekkingen worden juist gedaan als mensen tussen hun drukke werk door aan het lummelen zijn.” 

Dé ingeving, herken je dat?

Dat je onder de douche staat en dan ineens denkt: ja!
Of in bed.
Of tijdens een wandeling of als je aan het sporten bent.
Of op vakantie.
En dat geeft energie!

Massage als oplossing

Dat wist je misschien nog niet.
Behalve dat een massage lekker is, brengt deze je in zo’n flow. Dat effect ontstaat vooral bij een ontspanningsmassage. Ongemerkt gebeurt er van alles in je lichaam op energetisch niveau. Naast een heerlijk gevoel van totale ontspanning en het wegnemen van stress in de spieren, leidt deze massage tot energie, creativiteit en succes.

In drie eenvoudige stappen naar meer energie en succes

1.     Maak een afspraak met jezelf: kom in die flow

2.     Check meteen je agenda

3.     En plan je succesmoment; vandaaruit gaat energie weer stromen

Master je mindset!

Speciaal voor drukke managers, ondernemers, creatievelingen en andere drukbezette mensen die veel met hun hoofd bezig zijn, is er nu Mindsetmassage. Deze zorgt ervoor dat je even ‘uit je hoofd’ gaat en even ‘unplugt’. Gun jezelf deze tijd die leidt tot meer energie en succes.
Mindsetmassage is nieuw in Sumar. Kom ervaren en maak gebruik van de Zomerse Openingsactie.